زندگیی

مطالب مهم

زندگیی

مطالب مهم

مجازات فحاشی و تهدید درب منزل

مجازات تهدید به آبروریزی درب منزل

تهدید عاملی است که باعث تحت فشار روحی و روانی قرار دادن افراد می‌شود و نیت این افراد آسیب رساندن به فرد مقابل است، و انجام این عمل از سوی افرادی که نسبت به برخی از مسائل خصوصی افراد آگاهی دارند، انجام گرفته که باعث سوء استفاده‌های روحی و جسمی می‌شود و با انجام این کار آن شخص را به انجام دادن کارهایی مجبور می‌کنند تا به نفع آنها باشد.

میزان مجازات آبروریزی درب منزل با توجه به عرف جامعه، تعیین می‌شود. در قانون حقیقت یا دروغ بودن ادعاها در بسیاری از موارد برای تعیین مجازات مهم نیست و تنها اهمیت دارد که آیا تهدید یا اقدام مورد بررسی واقعی بوده و آیا برای شخص معین و مشخصی ارائه شده است یا خیر. در مواردی که تهدید یا تخاطب به شخص معین و مشخصی اشاره دارد، قانون معمولاً بر اساس معیارهای مشخصی مجازات را تعیین می‌کند.

مهمترین نکته این است که قانون عموماً برای افراد حقیقی تاکید دارد و اغلب برای اشخاص حقوقی این مسأله مورد توجه نیست. در قانون اسلامی به هر نوع حضور فیزیکی درب منزل که باعث سلب آرامش ساکنان منزل شود، مزاحمت اطلاق می‌شود که در ایران برای آن مجازاتی در نظر گرفته می‌شود و میزان و شدت آن با توجه به آن چیزی که در عرف مشخص شده است، تعیین می‌شود اما ممکن است برخی از کشورها برای این نوع مزاحمت جرم کیفری در نظر نگیرند. در واقع مجازات فحاشی و تهدید درب منزل نیاز به اثبات در دادگاه دارد، که یکی از اصلی‌ترین چالش‌ها می‌باشد، برای انجام این کار باید ادله محکمه پسند داشته باشید و شکواییه تنظیم شود، در صورتی که این ادعا را نتوانید در دادگاه به اثبات برسانید، فردی که مورد شکایت قرار گرفته است، می‌تواند برای اعاده حیثیت از شما شکایت کند، از مدارک محکمه پسند برای اثبات آبروریزی درب منزل، استشهادیه محلی و شهادت ساکنین می‌باشد.

شاید بر این تصور باشید که می‌توانید از تصاویر به عنوان ادله محکمه پسند استفاده کنید، اما با توجه به اینکه امکان ادیت تصویر وجود دارد، قانون کیفری جمهوری اسلامی این مدارک را به حساب نمی‌آورد و بر این باور است که استفاده از این تصاویر باعث ضایع شدن حق و حقوق افراد خواهد شد و تنها زمانی این مدارک قابل قبول در دادگاه می‌باشد، که فرد دارای شاهد و مدارک دیگری نیز باشد. مجازات فحاشی و تهدید درب منزل با توجه به میزان آن همان گونه که در بالا ذکر کردیم، متغیر می‌باشد. زیرا توهین و تهدید و فحاشی از جمله مهم‌ترین جرایمی می‌باشد که باعث از بین رفتن حیثیت و آبروی افراد می‌شود، از مجازات‌هایی که بدین منظور برای افراد تعیین می‌شود، می‌توان حبس، جزای نقدی و شلاق را نام برد. عرف و نظر اکثریت جامعه ملاک تشخیص توهین می‌باشد و با توجه به اینکه قاضی نماینده جامعه می‌باشد، با توجه به این موارد، میزان مجازات را تعیین می‌کند.

سلام به دوستان عزیزم برای کسب اطلاعت بیشتر در مورد مجازات فحاشی با وب سایت از وکیل بپرس همراه باشید

اصلی ترین خصوصیات بهترین وکیل هرمزگان

برای آنکه بتوان با خیال راحت امورات قضایی را به یک بهترین وکیل هرمزگان سپرد، وکیل مدنظر باید از یک سری ویژگی های خاص برخوردار باشد که بتوان به او اعتماد کرد و برخی از آنها عبارت است از:

  • داشتن تخصص و تجربه: عمدتا یک وکیل خوب در تمامی حوزه های حقوقی یا کیفری فعالیت ندارد و فقط در یک یا چند زمینه فعالیت می کند. به عنوان مثال بهترین وکیل خانواده در بندرعباس قادر است به کنترل و مدیریت دعاوی خانواده بپردازد. یک وکیل خوب باید بتواند در حوزه تخصصی مدنظر خود مهارت لازم را بدست آورد و در پروسه دادگاه ها، مراجع قضایی و قوانین جدید در مورد مسئله ای که به طور تخصصی در آن فعالیت می کند، تجربه و تخصص کافی را به دست آورد.
اصلی ترین خصوصیات بهترین وکیل هرمزگان
  • بدین شکل درصد موفقیت در پرونده های حقوقی افزایش خواهد یافت. بهتر است موکلین در انتخاب بهترین وکیل هرمزگان به این مسئله توجه کنند و وکیلی را انتخاب کنند که با توجه به نیازشان تجربه و تخصص لازم را داشته باشد تا به درستی از سوی وکیل راهنمایی شده و وکیل خوب بتواند احتمال موفقیت موکل را در پرونده او بالا ببرد. 
  • روابط‌ عمومی بالا: یک وکیل خوب می بایست بتواند با موکل خود و دیگر افراد درگیر پرونده حقوقی، ارتباط خوب و صمیمانه ای برقرار کند. همچنین جهت کمک به حل کردن مشکلات پرونده موکلین، نیازمند ارتباط با دیگر وکلا یا افراد متخصص در حوزه های مختلف می باشد. به همین علت یک وکیل خوب نیازمند داشتن روابط عمومی بالا است تا احتمال موفقیت در پرونده ها افزایش یابد.
  • صداقت و درستکاری: یکی از خصوصیات مهم یک وکیل خوب، صداقت و درستکاری او می باشد. چراکه اگر وکیل در کار خود صداقت نداشته باشد، به هیچ عنوان نمی توان به او اعتماد کرد. چراکه به جای آنکه به فکر حل مشکلات موکل خود باشد و با صرف زمان کوتاه تر و با هزینه ای کمتر، به او کمک کند، تنها به فکر سود خود است و حتی ممکن است بر خلاف انتظار و تصور موکلش به ضرر او نیز فعالیت کند یا حتی با طرف مقابل در پرونده نیز تبانی و همدستی کند. پس باید در انتخاب بهترین وکیل هرمزگان به صداقت و درستکاری او دقت نمود و باید توجه داشت که وکیل خوب باید در حرفه خود فردی خوشنام باشد و به درستکاری و صداقت شهرت داشته باشد. 

سلام به دوستان عزیزم برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بهترین وکیل شهر هرمزگان با وب سایت برترین وکیل همراه باشید

مهریه در طلاق بائن چگونه است؟

در قانون مدنی زن در زمان نکاح دارای حقوقی در نظر گرفته شده است. در زمان اقدام برای طلاق بائن یا انواع دیگر طلاق لازم است به حقوق زن رسیدگی شود تا به این شکل عدالت در حق او جاری شده و او در تامین منافعش با مشکلی پیش رو نشود. بدون تعیین و تکلیف حقوق زن طلاق غیر ممکن است و دادگاه گواهی عدم امکان سازش را صادر نمی کند.

به طور کلی حقوق زن در طلاق بائن را می توان به دو دسته حقوق مالی و حقوق غیر مالی دسته بندی کرد. حقوق غیر مالی زن شامل حق حضانت او بر فرزندان متولد شده است. از سوی دیگر حقوق مالی زن شامل مهریه، نفقه، اجرت المثل، نحله و… می شود. در این قسمت از مقاله سعی داریم در خصوص مهریه در طلاق بائن سخن به میان آوریم.

مرد باید در زمان نکاح مبلغی یا مالی را در اختیار همسر خود به عنوان مهریه قرار بدهد. مهریه را می توان به دو دسته مهریه عند المطالبه و مهریه عند الاستطاعه دسته بندی کرد. در نظر داشته باشید که قوانین و مقررات خاصی بر هر یک از این انواع مهریه حکم فرما است و بدون کسب اطلاع در خصوص آن ها هرگز نخواهید توانست منافع خود را تامین نمایید.

اگر طلاق بائن پیش از برقراری رابطه جنسی میان زن و مرد اتفاق بیفتد، مرد ملزم است نیمی از مقدار تعیین شده به عنوان مهریه را در اختیار او قرار دهد. در نظر داشته باشید که در این صورت زن باکره است و به احتمال زیاد طلاق در زمان عقد صورت گرفته است. در واقع مرد ملزم است نیمی از مهریه را در طلاق بائن زن باکره در اختیار او قرار دهد.

اما در صورتی که پس از رابطه جنسی، زوجین تصمیم به طلاق داشته باشند، زوجه می تواند تمامی حقوق خود در خصوص مهریه را مطالبه کند. این شرایط در طلاق رجعی و بائن یکسان است و در هر دو نوع طلاق حق زن در برخورداری از مهریه محفوظ می باشد. حتی اگر زن از مرد تمکین نیز نداشته باشد، با این حال مرد ملزم به پرداخت مهریه در این نوع از طلاق است.

دوستان عزیزم برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد طلاق بائن با وب سایت از وکیل بپرس همراه باشید

طلاق از طرف زن با اثبات عسر و حرج

در نظر داشته باشید که طلاق از طرف زن با ارائه دلایل محکمه پسند به دادگاه و اثبات عسر و حرج نیز امکان پذیر است. در خصوص اینکه طلاق چیست؟ باید بگوییم که یکی از روش های در نظر گرفته شده در قانون جدید طلاق این است که اگر زن به هر دلیلی در زندگی مشترک خود با مشکلات اساسی رو به رو شد می تواند از همسر خود طلاق بگیرد.

در قانون برخی از مواردی که زن می تواند با استناد به آن ها از همسر خود طلاق بگیرد بیان شده است. البته باید اشاره داشته باشیم که تنها این موارد شامل عسر و حرج نمی شود و در صورتی که زن بتواند به هر دلیلی سختی خود را در دادگاه به اثبات برساند، ممکن است قاضی پرونده حکم عدم امکان سازش را صادر کرده و به زن حق طلاق بدهد.

یکی از دلایل محکمه پسند که زن می تواند با اتکا به آن از مرد جدا شود، عدم پرداخت نفقه از سوی مرد است. در قانون مقدر شده است که تامین هزینه های جاری زندگی زن بر عهده مرد است و اگر مرد برای مدت زمان مشخصی از پرداخت نفقه و تامین نیازهای اولیه زن خودداری نماید، زن می تواند از دادگاه درخواست طلاق و جدایی از مرد را داشته باشد.

همچنین اگر مرد به مدت چهار سال غیبت داشته باشد و در تمامی این مدت از او خبری در دست نباشد، به طور کامل زندگی زن با عسر و حرج رو به رو می شود. در این صورت نیز زن می تواند درخواست طلاق کند. یکی دیگر از مواردی که در قانون مورد اشاره قرار گرفته است، عدم وجود قوه باروری در مرد است. اگر پنج سال از ازدواج بگذارد و زن باردار نشود می تواند طلاق بگیرد.

دوستان عزیزم برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد طلاق از طرف زن با اثبات عسر و حرج با وب سایت از وکیل بپرس همراه باشید

طلاق چیست و مراحل آن کدام است؟

در صورتی که با این سوال مواجه شده اید که طلاق چیست؟ باید عرض کنیم که در نگاه اول تصور شما بر این است که مفهوم طلاق را می دانید. حال اینکه در اصل طلاق یک روند قانونی و شرعی برای پایان دادن به زندگی مشترک است و معمولا با پیچیدگی های زیادی همراه است که همین موضوع کار را برای کسب اطلاع در خصوص آن سخت می کند.

پیش از اینکه در خصوص انواع طلاق در اسلام سخن به میان آوریم جا دارد به این نکته اشاره کنیم که در سال های اخیر آمار طلاق به میزان قابل توجهی در سطح جامعه افزایش پیدا کرده است و همین مسئله باعث شده است تا تعداد زیادی از افراد به همین سبب اطلاعات دقیقی را در خصوص انواع و شرایط حاکم بر آن پیدا کنند.

در صورتی می توانیم در دعاوی طلاق با آرامش بیشتری حقوق از دست رفته خود را مطالبه کنیم که اطلاعات تخصصی تری در خصوص این دعاوی داشته باشیم. در لغت طلاق یک واژه عربی و اسلامی به شمار می رود و معنای آن رها کردن است. در واقع طلاق به عنوان یک روش قانونی و شرعی برای پایان دادن به عقد نکاح بین زن و مرد محسوب می شود.

اگر به مراجع قانونی به مانند دادگاه ها مراجعه کرده باشید، به طور قطع به زودی درخواهید یافت که امروزه تعداد زیادی از پرونده های قضایی به این دعاوی اختصاص داده شده است. البته نباید چنین تصور کنید که هر زمان مرد و زن تمایل به جدایی داشته باشند، به زودی با درخواست آن ها موافقت می شود. طلاق یک پروسه پیچیده حقوقی است.

در ابتدا لازم است مرد یا زن و یا در صورت اقتضا هر دوی آن ها درخواست طلاق بدهند. این کار با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قوه قضائیه امکان پذیر است. از سوی دیگر لازم است مدارک و مستنداتی به متن دادخواست پیوست شود. پس از آن باید بر اساس قانون در دادگاه به تمامی مراحل رسیدگی به پرونده پرداخته شده تا گواهی عدم امکان سازش صادر گردد.

برای کسب اطلاعات در مورد بررسی انواع طلاق در اسلام بر اساس امکان رجوع! با وب سایت از وکیل بپرس همراه باشید